Bądź z Nami w ważnych momentach

Miej czynny udział w życiu Fundacji wzmacniającej psychikę człowieka.

Wsparcie psychiczne młodzieży. Kompleksowy program psycho-edukacyjny.

W Roku Szkolnym 2023/2024 zrealizowaliśmy kompleksowy program psychoedukacyjny, który miał na celu wsparcie psychicznego i społecznego rozwoju młodzieży oraz ich rodziców.
Dzięki cotygodniowym spotkaniom online, młodzież zdobyła  umiejętności społeczne, takie jak asertywność, radzenie sobie
z emocjami i budowanie relacji. Rodzice natomiast zyskali wiedzę,
jak efektywnie wspierać swoje dzieci w codziennych wyzwaniach. Poznaj wyniki programu i pobierz nasz Raport.

Anja Choluy partnerem merytorycznym Fundacji Asperger.

21.12.2023 roku Anja Choluy, psycholożka i innowatorka w dziedzinie zdrowia psychicznego, dołącza do Fundacji AS PERGER jako kolejny Partner Merytoryczny. Jej obecność w zespole stanowi uzupełnienie działań zaplanowanych w ramach współpracy z Jackiem Santorskim.

V Konferencja Edukacyjno-Szkoleniowej „Psychoterapia Młodych” w Poznaniu.

Nasz zespół wziął udział w dwudniowej konferencji dotyczącej zdrowia psychicznego młodych ludzi. Mieliśmy okazję posłuchać wybitnych badaczy, lekarzy i psychoterapeutów z całego świata.
Wzięliśmy udział w dyskusji na temat innowacyjnych badań oraz wymieniliśmy doświadczenia i pomysły w dziedzinie psychoterapii. Poruszane tematy dotyczyły ważnych dla naszej fundacji tematów  neuro różnorodności, neuro psychologii, uzależnień behawioralnych, zaburzeń odżywiania, afektywnych i traumy/urazów psychicznych.

Bądź z nami na bierząco.

Konto Fundacji

PL 59116022020000000602881223